Arnaud & Esther's Homepage

Skeeleren

Elke woensdagavond skeeler ik samen met een groep mensen in/rond Eindhoven een rondje van +/- 25 km. Hierbij heb ik meestal mijn GPS bij me, zodat ik deze routes ook op deze site kan laten zien.

Dit is een groep skeeleraars die op woensdagavonden in de zomer samen gaan skeeleren. Ook op maandagavond gaat er een (kleiner) gezelschap op de kleine wieltjes op pad. Een gedeelte van deze personen is lid van IJCE (IJsClub Eindhoven) en de rest niet. Iedereen is welkom met skates of skeelers (maakt niet uit). Dus breng je partner of buurman(vrouw) gerust mee. Handig voor de groep is wel als je al eens op wieltjes gestaan hebt. Maar als er een complete groep (8 of meer personen) komt die dat niet kunnen wordt dat aangeleerd. De groep bestaat uit een aantal personen die snel willen rijden 20-25km/u en de andere groep gaat (afhankelijk van het wegdek) met 15 tot 18 a 20 km/u vooruit. We proberen om niet altijd dezelfde route te rijden en daarom stuurt Cor van tevoren een email aan iedereen met de plaats en tijd van verzamelen. Hiervoor wordt er een mailinglijst bijgehouden door Cor. Neem gerust contact met hem op om aan deze lijst toegevoegd te worden! Op de lijst staan ongeveer 50 personen waarvan er op woensdagen 10 tot 15 komen. Op maandagen is dat 2 tot 6 voorlopig. De structuur van de groep is als volgt: er is geen voorzitter, geen secretaris, er is geen contributie alleen een mailinglijst die Cor onderhoudt, zodat hij gemakkelijk iedereen een bericht kan sturen.

Meestal starten we een skeelerroute op een van onze vaste startpunten. Deze kan je op de 'Start Locaties' pagina vinden.

Ook skeeler ik zelf geregeld in de buurt van Susteren (mijn woonplaats). Vaak doe ik dit samen met Esther, maar soms ook alleen. Ook deze routes staan op mijn 'Routes pagina'